smuk

De juiste keuze

Arcada

stobag_p4000_001De Arcada® van Stobag® biedt U niet alleen bescherming tegen zonlicht dat invalt langs boven, maar ook tegen licht dat vooraan invalt.

Hierdoor kan de Arcada een betaalbaar alternatief  bieden voor een terrasoverkapping met screen.

 

De Arcada® kan aangebouwd worden aan de gevel, maar kan ook gemonteerd worden op een bestaande veranda. Op deze manier verhindert U dat Uw veranda in de zomer verandert in een sauna.

 

stobag_ps3000-003a

 

De Arcada® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren uit de Stobag-Kleurenkaart die U in staat stellen de Arcada® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

 

698x495_4ffca885e99bb

Deze constructie kan worden bediend met bijbehorende Somfy® afstandsbediening.

De Arcada wordt bij muurbevestiging door middel van stevige montagesteunen aan Uw muur bevestigd en chemisch verankerd. Dankzij de kwartcilindrische opbouw van de constructie wordt de druk van de muur zwaar verminderd waardoor U minder kans heeft op scheuren in de muur en waardoor grotere windsnelheden kunnen opgevangen worden dan bij een klassieke zonnetent.

stobag-zonwering-veranda-arcada-2-1024x1000arcada-plus-ps-3300-430x283

Indien U meer info wenst over de Arcada® kunnen wij U doorverwijzen naar volgende PDF, of kan u ons via mail contacteren. Ook nodigen wij U van harte uit een bezoek te brengen aan onze toonzaal