smuk

De juiste keuze

Lamellen

De lamellen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, in mat en structuurlak, en kunnen bicolor verkregen worden. Dit wil zeggen dat U de lamellen in een kleur kan bestellen die afwijkt van de kleur van de rest van de constructie.

De Lamellendaken van Renson® zijn opgebouwd uit aparte lamellen. Deze rusten op een roteerbare as. In gesloten toestand vallen de lamellen in elkaar om op deze manier een licht- en waterdicht geheel te vormen.

Bij een regenbui wordt het water via de lamellen afgevoerd naar ingebouwde goten in de outdoor living. Deze vervoeren het water naar de palen, langs welke het water wordt afgevoerd.

Door keringen te voorzien in de raakpunten wordt ervoor gezorgd dat er geen waterdrup is wanneer U na een regenbui het lamellendak zou openzetten.

De lamellen zijn ook verkrijgbaar in glas (max 5 per dakdeel), of met ingewerkte LED verlichting. Deze is regenwaterdicht (IP 23) en verkrijgbaar is warm wit licht (3000k met 2100 lm per meter) of puur wit licht (5000k met 2340 lm per meter). Deze LED lichten zijn dimbaar, bediening gebeurt via de afstandsbediening van Uw outdoor living.