smuk

De juiste keuze

Solamagic® 2000 s1

De Solamagic is onze meest geavanceerde 2000 Watt, korte golf straler. Naast een uitstekende en CO-emissievrije verwarming, levert deze lamp een forse en ongekende lichtreductie (tot 90%) voor een korte golf heater.

De Solamagic wordt voorzien van een Solar infrarood lamp en is weersbestendig daar deze voldoet aan de Europese norm IP44.

De nieuwe S1 lijn van Solamagic terrasverwarming is uitgerust met ingebouwde soft-start functie. Deze nieuwe technologie verhindert spanningspieken bij het inschakelen en verhoogt tevens de levensduur van de verwarmingsbuis. Op deze manier doen zich ook geen problemen voor wanneer deze heater aangesloten wordt vanuit een normale 16A groep en moeten trage zekeringen niet meer vervangen worden.

Het toestel kan bediend worden door middel van een ingebouwde drukschakelaar of door middel van de bijgeleverde vierkanaals afstandsbediening.

Met deze afstandsbediening kan U eveneens de warmteafgifte van de Solamagic traploos regelen tussen 30% en 100% van het vermogen.

Voor de aansluiting is de Solamagic uitgerust met een kabel tot 500 cm voorzien van een aangegoten stekker. De Solamagic is ook leverbaar met statief.

Voor meer informatie verwijzen wij U graag door naar volgende PDF. Bij vragen kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal waar U de Solamagic kan komen bezichtigen en zelf kan komen uitproberen.