smuk

De juiste keuze

Arc

ALUVIDA ARC 8 Designed (22)De Arc carport is een carport die zowel kan aangebouwd worden als vrijstaand kan gezet worden. Met ook op de afwatering is de Arc enkel uitvoerbaar met een gebogen dakvlak.

ALUVIDA ARC 8 Designed (24)Deze carport is beschikbaar in alle RAL kleuren en uitrustbaar met zowel transparante als matte dakplaten. De Arc kan ook uitgerust worden met voorbalken die de illusie geven dat de constructie een vlak dakgeheel heeft.

De Arc wordt gefabriceerd door ACD en biedt een betrouwbare, waterdichte carport in hoogwaardig aluminium met dakplaten in 10 mm dik polycarbonaat.

DSC_0218Bij de Arc is het mogelijk om verlichting in de constructie in te werken. Dit wordt verwezenlijkt met LED strips in warm wit licht.

Deze verlichting wordt standaard bediend met een schakelaar, maar wordt meestal uitgerust met bewegingsdetector of afstandsbediening.

ALUVIDA ARC 12 - Supersized (14)De Arc kan geplaatst worden onder een helling van 8, 12 en 22° en kan een maximale doorloophoogte aan van 2500 mm onder de goot. Water wordt via de goten afgevoerd naar de palen. Deze voeren het water op hun beurt af naar de grond. Op deze manier heeft U geen storende overloop of drup.

Met een maximale breedte van 12 meter en een maximale uitval van 4,5 meter is de Arc geschikt voor zowel kleine als grote overdekkingen.

Voor meer info over deze carport, kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal