smuk

De juiste keuze

Plissé-vliegenramen

Bij het plissé systeem wordt het gaas zoals een accordeon in elkaar gevouwen en opgeborgen in een aluminium behuizing.

IMG_1040 IMG_1041 IMG_1042

P1010094-800De ideale oplossing indien een (schuif)-vliegendeur niet kan geplaatst worden.
Aan de bovenzijde wordt er een U-profiel geplaatst; aan de onderzijde wordt er een fijne platte rail (3 mm dikte) gemonteerd. Hierdoor is het systeem dus ideaal voor bijvoorbeeld rolstoelpatiënten.

De maximale breedte per systeem bedraagt 2000 mm, de hoogte 3170 mm.

Bij grotere openingen kunnen twee plissé systemen een dubbel openschuivend geheel vormen. In het midden komen deze dan samen en worden over de hele hoogte bij elkaar gehouden door een krachtige magneetstrip. Op deze manier krijgen insecten de kans niet om binnen te glippen.

De plissé deur is verkrijgbaar in alle RAL kleuren

Wanneer de plissé is ingeschoven, is het systeem op deze manier praktisch onzichtbaar. In de winter kan de plissé deur indien gewenst in zijn geheel worden weggenomen.
De plissé vliegendeur kan zo eenvoudig worden opgeborgen en in het voorjaar weer teruggeplaatst worden.

Horren bij dakvlakvensters

Schermafbeelding 2016-06-27 om 15.45.38Plissé raamhorren worden ook toegepast bij dakvlakvensters. Een gesloten cassette met hierin het plissé-gaas wordt over het dakvlakvenster geplaatst tegen de binnenafwerking ( chamranles of gipsplaat ).

In gesloten toestand kan het dakvlakvenster worden open gezet in functie van de diepte van de dakconstructie. Van dit systeem is ook een combinatie systeem verkrijgbaar dat tevens kan fungeren als verduistering. Ideaal voor slaapkamers.