smuk

De juiste keuze

Outdoor Cooking

Outdoor Cooking met Ofyr

De belg is een meester van de gril. De eerste zon van het jaar gaat dan ook vaak gepaard met de eerste geuren van vlees op een barbecue.
Een klassieke barbecue neemt echter redelijk wat plaats in beslag en moet iedere keer opgeborgen worden in het tuinhuis, en telkens weer opgesteld worden wanneer men het in gebruik wil nemen.

Smuk biedt U daarom design kookvuurschalen van het kwaliteitsmerk Ofyr aan.

Ofyr kookvuurschalen

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen.

Doordat de vormgeving mooier en praktischer is dan die van een traditionele barbecue, past het OFYR kooktoestel naadloos bij iedere buiten omgeving, van een mooi grasveld tot aan een chic restaurant terras.

Zodra de tijd rijp is voor gezelligheid buiten, dan transformeert deze elegante buiten sculptuur zich in een warme, uitnodigende gemeenschapsplaats om te koken en plezier te hebben.

=> LEES MEER 

Ofyr houtopslag

Voor de klassieke barbecue gebruikt men kolen. Dit is ook een mogelijkheid bij de Ofyr kookvuurschalen, Echter kan hier evengoed gewoon hout gehanteerd worden daar vlammen niet rechtstreeks aan Uw gerechten kunnen raken. Om dit hout op te slagen in een aantrekkelijke manier kan Ofyr U een gamma design houtopslagen aanbieden.

=> LEES MEER