smuk

De juiste keuze

Houtopslag

Het is moeilijk om een esthetisch aantrekkelijke houtopslagplaats te creëren.
Hier kan de Ofyr wood-storage-collectie de oplossing bieden. Aansluitend bij het design van de Ofyr kookvuurschalen ontwikkelde Ofyr namelijk een heel gamma aan meubels die van de houtopslagplaats een aantrekkelijk geheel maken. Hierdoor hoeft U de houtstapel niet naar de achterkant van Uw tuin te verbannen en is droog hout steeds binnen bereik voor Uw vuurkorven of haard.

Vervaardigd in Corten staal zijn deze meubels zeer robuust en volledig weersbestendig. De houtopslagplaatsen kunnen bovendien nog tweede functies hebben om zo het geheel nog meer bij Uw tuin te laten passen.

 

Ofyr Classic storage

De simpelste oplossing om droog hout binnen handbereik te hebben in het op te slaan onder Uw vuurkorf. Waar de standaard Ofyr kookvuurschaal op een standaard sokkel staat, kan deze ook verkregen worden op een wood-storage sokkel.

De “Ofyr classic storage” maakt zo van zijn sokkel een klassevolle opslagplaats en wint op deze manier wat meer ruimte. Nooit was brandhout dichterbij.

 

 

 

Butchers block

Een tweede ontwerp met dubbele functie is de zogenaamde “Butchers Block”. Dit meubel bevat onderaan ruimte voor houtopslag en is aan de bovenkant uitgerust met een keramische tabletop en kruidenbak. Op deze manier kan heeft U uw ingrediënten én Uw brandhout steeds dichtbij wanneer U kookt op Uw vuurschaal. Deze Butchers Block is in verschillende breedtes te verkrijgen, U heeft keuze tussen roestkleur en zwart gecoat.

 

Woodstorage kast

Het laatste ontwerp is de woodstorage kast. Deze massieve kast, vervaardigd uit corten staal kan verkregen worden in verschillende hoogtes, breedtes en uitvoeringen.

Op deze manier kan deze voldoen aan alle mogelijke houtnoden.

De kast kan uitgerust worden met sluitbare bergvakken en zelfs kruidenbakken. Zo heeft U Uw brandhout, kookgerei en verse kruiden steeds bij de hand en kan U ongehinderd genieten van het koken op Uw kookvuurschaal.

 

U bent uiteraard meer dan welkom om deze houtopslag meubels te komen bekijken in onze toonzaal. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via mail voor bijkomende inlichtingen.