smuk

De juiste keuze

Verhuur Outdoor Cooking

De Ofyr vuurschalen zijn bij Smuk vanaf heden ook te huur.

Steel de show en geniet van overheerlijk eten met heel de familie.
Dankzij de grote stalen kookplaat heeft de Ofyr kookvuurschaal de kookoppervlakte van 4 standaard barbecues. Met de gril of brochette hulpstukken kan U deze capaciteit nog verder uitbreiden.

Voor het verhuren van deze schalen hanteren wij onderstaande tarieven:

Algemene huurvoorwaarden voor huur van de Ofyr bij Smuk:

  1. Per Ofyr verhuur wordt een waarborg van € 200 gerekend. Deze wordt teruggestort wanneer de Ofyr proper en inclusief toebehoren terug wordt bezorgd.
  2. De Ofyr en toebehoren dienen proper geretourneerd te worden. Dit houdt in dat de kom vrij moet zijn van hout- en asresten. De bakplaat dient vrij te zijn van vleesresten. Deze kan het makkelijkst schoongemaakt worden met een doek met olijfolie. Indien de Ofyr niet proper wordt teruggegeven rekenen wij hiervoor € 35 aan schoonmaakkosten. Deze worden ingehouden van de waarborg.
  3. Indien attributen niet- of beschadigd worden geretourneerd wordt hun nieuwwaarde ingehouden van de waarborg.
  4. Bij schade aan de Ofyr bent U als huurder aansprakelijk
  5. Bij levering/ophaling door onze transporteur, wordt de Ofyr een dag van tevoren geleverd en de dag erna afgehaald. De Ofyr kan de hele dag worden geleverd. Het is niet mogelijk de aankomsttijd te garanderen.
  6. Wanneer U een bestelling plaatst of akkoord gaat met de reservering geeft U aan akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Voor vragen opmerkingen kan U ons steeds contacteren.