smuk

De juiste keuze

Outdoor Living

Renson® – Outdoor Living

Deze aluminium constructies creëren een comfortabele buitenruimte waar het aangenaam relaxen is. Verschillende modellen met specifieke mogelijkheden dragen hiertoe bij, zonregulerende en waterdichte terrasoverkapingen met gemotoriseerde lamellendaken, dakscreens of vouwdaken.

Als Premium Ambassador van Renson® kunnen wij U een breed gamma aanbieden van kwalitatief hoogstaande outdoor livings.

 

Lamellendaken:

Een dak bestaande uit Aluminium lamellen die 150° kunnen roteren en waar verlichting in kan geïntegreerd worden. 100% waterdicht, kies zelf hoeveel licht U binnenlaat door de lamellen te laten kantelen. Een uitbreiding van Uw huis zonder dat hier een bouwvergunning voor vereist is.

Algarve 3Algarve

Aluminium, waterdicht lamellendak, bedienbaar met afstandsbediening.

Elegant, licht en nu ook verkrijgbaar met klassiek uitziende skin.

LEES MEER =>

IMG_1688Camargue

Het werkpaard van Renson®, de Camargue is de meest versatiele outdoor living in het gamma. Met zijn vele mogelijkheden is genot verzekerd.

LEES MEER =>

 

Algarve Roof 2Algarve roof

Ingebouwd in Uw dak voor een perfecte aansluiting met Uw woning.

LEES MEER =>

 

 

AAzore_whitezore

Handbediend zelfbouwpakket voor een vrijstaande outdoor living, handmatig te roteren lamellensysteem.

LEES MEER =>

 


skyeSkye

De nieuwste outdoor living in het gamma, waarbij de lamellen niet alleen kunnen draaien, maar ook volledig kunnen worden ingeschoven voor een volledig open dak

       LEES MEER =>

 

Dakscreens:

Outdoor livings met een volledig oprolbaar en watervast dakdoek. Dit doek kan lichtdoorlatend zijn of lichtwerend naar eigen keuze. Aangebouwd aan Uw woning.

 

renson-hoc-lagune-02Lagune

Volledig afsluitbare basisstructuur met een lichtdoorlatend dakdoek, kies zelf hoeveel licht U binnen laat

LEES MEER =>

 

Lapure 1Lapure

Een stijlvolle en minimalistische overkapping met zon- en waterwerende doek, rustend op discrete kolommen zonder storende dwarsbalk.

LEES  MEER =>

 

 

Vouwdaken:

de outdoor living met vouwdak is nieuw in het Renson® gamma en is een aangebouwde outdoor living met een gemotoriseerd, opvouwbaar, watervast dakdoek.  De construcie is volledig afsluitbaar en heeft tal van opties die de mediterane zomer naar Uw terras brengen.

toscaneToscane

Veelzijdige terrasoverkapping met volledig afsluitbare zijden. Watervast vouwdak dat het water afvoert via de palen en geen afdrup heeft langs de zijkanten.

LEES MEER =>