smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Algarve®

Algarve 1Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met tot 150˚ roteerbare lamellen met integreerbare verlichting.

Deze aluminium lamellen worden aangedreven door een elektrische motor met afstandsbediening waardoor u zelf kan bepalen hoe u uw zonwering/ventilatie wenst.

 

algarve 2In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater via de kolommen afgevoerd.

Door zijn elegantie, lichte vormgeving en beschikbaarheid van alle RAL kleuren, past de Algarve® bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek of modern.

 

 

NIEUW
Schermafbeelding 2016-05-30 om 10.34.49

Sinds kort kunnen wij de Algarve ook uitrusten met de Classic Line look. Dit is een sierlijst die op de aluminiumstructuur wordt aangebracht om zo de Algarve een klassiek, landelijk uitzicht te geven.

 

Voor meer informatie over de terrasoverkapping Algarve® kunnen wij u doorverwijzen naar http://www.renson-outdoor.be/fr/product/pergola-algarve of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u onze Algarve met Classic line look kan komen bezichtigen.

Als Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.