smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Camargue®

De Camargue® is de meest populaire outdoor living van Renson® in het assortiment. Dit is te wijten aan zijn duurzaamheid en zijn groot arsenaal aan opties.

P1030846

De Camargue® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en biedt een zonwerend dak opgebouwd uit 150° keerbare aluminium lamellen.


Deze aluminium lamellen worden aangedreven door een elektrische motor met afstandsbediening waardoor u zelf kan bepalen hoe u uw zonwering/ventilatie wenst.
In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater via de kolommen afgevoerd.

P1040245

 

De Camargue® is langs de zijkanten volledig afsluitbaar door geïntegreerde Fixscreens®, Glazen/houten schuifwanden of en combinatie van de bovenstaanden. Op deze manier biedt de Camargue® bescherming tegen zon, wind en regen en kan U zodoende in elke weersomstandigheid comfortabel buiten zitten.


In de Fixscreens® kunnen ook Crystal® vensters worden ingewerkt zodat U zicht blijft hebben op Uw tuin, en toch volledig beschut bent tegen de elementen.

IMG_1688

Verlichting kan bij de Camargue® geïntegreerd worden in de palen, de dwarsbalken en in de lamellen.


Ook is er de mogelijkheid om verwarming en audio te integreren, en dit allemaal te bedienen via 1 enkele Somfy® afstandsbediening.

 

Met een maximale afmeting van 6200 mm / 4500 mm in 1 stuk kan de Camargue® aanzienlijke oppervlakten overspannen. Moest dit niet genoeg zijn, dan is er de mogelijkheid om meerdere Camargues® te koppelen en zodoende de oppervlakte naar believen te vergroten.

De Camargue® kunnen we dus omschrijven als een buitenruimte met het comfort van een living en is zodoende dus de belichaming van de term “outdoor living”.


 

 


Voor meer informatie over de terrasoverkapping Camargue® kunnen wij u doorverwijzen naar http://www.renson-outdoor.be/nl/product/terrasoverkapping-pergola-camargue of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u onze full option Camargue® kan komen bezichtigen en uitproberen.

 

Voor de Plaatsing

IMG_0166

Na de plaatsing

IMG_0228

 


 

Als Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Opmeting en plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.