smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Algarve Roof®

De Algarve Roof® is een moderne en praktische dakstructuur met een vlak zonwerend en waterwerend dak.

nieuwe fotos 204

Dit dak bestaat uit lamellen die 150° kunnen kantelen. Op deze manier kan U Uw terras volledig afsluiten van regen. De lamellen zijn regelbaar naar eigen believen, dus U realiseert de perfecte lichtinval en ventileert zoveel U wil.


Het dak is zo ontworpen dat indien u de lamellen opendraait na een regenbui, het achtergebleven water afgevoerd wordt naar de zijkanten.

Algarve Roof 5

Op deze manier blijft alles op Uw terras droog en heeft U geen drup wanneer de lamellen open staan.

De Algarve roof is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en kan uitgerust worden met tal van opties waaronder ingebouwde verlichting, verwarming en lichtdoorlatende, glazen lamellen.

Algarve Roof 6

De Algarve Roof® is ook beschikbaar in bicolor. Dit wil zeggen dat U de lamellen zonder meerprijs kan bestellen in een andere kleur dan de basisstructuur.

Voor meer informatie over de terrasoverkapping Lagune Roof kunnen wij u naar http://www.renson-outdoor.be/nl/product/terrasoverkapping-pergola-algarve-roof doorverwijzen of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.


 Voor de montage

IMG_1280

Na de montage

IMG_1285

 


Als Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.