smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Lapure®

De Lapure® is een stijlvolle en minimalistisch uitziende terrasoverkapping beschikbaar in een RAL kleuren naar keuze, met een waterdicht en zonwerend dakdoek dat U beschermt tegen overmatig licht en schadelijke UV straling. Deze terrasoverkapping bestaat uit een aluminium structuur met geïntegreerde Fixscreen®-technologie waardoor er een esthetisch geheel ontstaat.
De constructie berust op 2 discrete kolommen die tot 4 meter breedte kan gaan zonder tussenbalk of 6 meter met tussenbalk. Zo kan u maximaal blijven genieten van Uw uitzicht in alle omstandigheden.

Lapure 1

De Lapure® beschikt ook over een waterafvoer systeem dat het water van het dak afvoert via de voorlijst naar de zijkanten van de construcie.

Lapure 3

Op deze manier is er aan de voorzijde geen storende drup aanwezig. Afhankelijk van de gewenste zon-inval kan men het dakdoek volledig of gedeeltelijk intrekken. Hierdoor wordt het persoonlijk comfort maximaal benut.

3Voordelen van dit systeem ten opzichte van een zonnetent zijn onder meer dat het doek niet wappert door toedoen van wind en de constructie minder trekt op Uw woning door de ondersteuning van de palen. Dit zorgt er voor dat met deze overkapping grotere oppervlakten kunnen overdekt worden, zonder dat Uw woning hier risico bij loopt.


Schermafbeelding 2016-06-27 om 11.53.30

NIEUW:

Sinds kort kunnen wij de Lapure® ook uitrusten met de Classic Line look. Dit is een sierlijst die op de aluminiumstructuur wordt aangebracht om zo de Lapure® een klassiek, landelijk uitzicht te geven.

 


Voor meer technische informatie over de terrasoverkapping Lapure® kunnen wij u doorverwijzen naar http://www.renson-outdoor.be/nl/product/terrasoverkapping-pergola-lapure of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.

Als Premium Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.