smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Skye®

De Skye® is de nieuwste en meest exclusieve outdoor living in het Renson® gamma.

 

De Skye® is vergelijkbaar met de Camargue®, maar heeft als grootste verschil dat de lamellen in het dak niet enkel kunnen kantelen, maar dat deze ook volledig naar de zijkant kunnen geschoven worden, waardoor het dak als het ware bijna compleet uit het zicht verdwijnt.

 

Schermafbeelding 2016-06-27 om 12.07.20

 

De Skye® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en biedt een zonwerend dak opgebouwd uit 150° keerbare aluminium lamellen.
Deze aluminium lamellen worden aangedreven door een elektrische motor met afstandsbediening waardoor u zelf kan bepalen hoe u uw zonwering/ventilatie wenst.

 

In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater via de kolommen afgevoerd.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 12.07.30

 

De Skye® is langs de zijkanten volledig afsluitbaar door geïntegreerde Fixscreens®, Glazen/houten schuifwanden of en combinatie van de bovenstaanden. Op deze manier biedt de Skye® bescherming tegen zon, wind en regen en kan U zodoende in elke weersomstandigheid comfortabel buiten zitten.

In de Fixscreens® kunnen ook Crystal® vensters worden ingewerkt zodat U zicht blijft hebben op Uw tuin, en toch volledig beschut bent tegen de elementen.

Verlichting kan bij de Skye® geïntegreerd worden in de palen, de dwarsbalken en in de lamellen. Ook is er de mogelijkheid om verwarming en audio te integreren, en dit allemaal te bedienen via Uw smartphone of Tablet.

 

De Skye® is vanaf juni 2016 te bestellen in pre-order en leverbaar ten vroegste september 2016

 

Voor meer informatie over de terrasoverkapping Skye® kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.

Als Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Opmeting en plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.