smuk

De juiste keuze

Terrasoverkapping Toscane®

De Toscane® is de enige outdoor living van Renson® met vouwdak.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 11.30.34

Het wordt aangebouwd aan de woning en bestaat uit een aluminium structuur beschikbaar in alle RAL kleuren, afgewerkt met een opvouwbare Ecclesia® doek.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 11.29.56

Hierdoor is de Toscane® in uitgevouwen staat waterdicht en zonwerend.
Het doek is langs de zijkanten afgewerkt met strips die voorkomen dat er waterdrup ontstaat langs de zijkanten bij regen.
Het water van het dak wordt opgevangen in de voorbalk en afgevoerd via de palen door ingewerkte regengoten.

 

 


 

Schermafbeelding 2016-06-27 om 11.30.11

 

 

De Toscane® is aan alle zijden afsluitbaar door Fixscreens®, houten/glazen schuifpanelen of een combinatie van bovenstaanden.

 

 

De fixscreens® kunnen voorzien worden van Crystal® vensters die U in staat stellen volledig beschermd te zitten voor de elementen, zonder hierdoor Uw uitzicht te moeten opofferen.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 11.30.18

De Toscane® kan verder nog uitgerust worden met ingebouwde verlichting en verwarming. Met een maximale afmeting van 13 meter breedte en een uitval van maximaal 6,5 meter kan de Toscane® een aanzienlijke uitbreiding van Uw woning betekenen zonder dat U hiervoor een bouwvergunning nodig heeft.

 


Voor meer informatie over de terrasoverkapping Toscane® kunnen wij u doorverwijzen naar http://www.renson-outdoor.be/nl/product/terrasoverkapping-met-vouwdak-toscane of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om onze Toscane® te komen bezichtigen en uit te proberen.


Als Ambassador van Renson® kunnen wij ons beroepen op een grondige productkennis. Plaatsing van deze constructie wordt uitgevoerd door ons team van professioneel opgeleide vakmensen.