smuk

De juiste keuze

Zonwering

Naar geen enkel seizoen wordt zo hard uitgekeken als naar de zomer. In België genieten we dan ook maar al te graag van ieder zonnig momentje dat ons wordt aangeboden.

De zon brengt echter ook regelmatig ongemakken met zich mee. Zo kan een veranda plots een sauna worden of wordt de tv onbruikbaar doordat de zon er op schijnt. Ook voor schadelijke UV straling dienen we ons te beschermen wanneer we ons buiten begeven. SMUK biedt voor elk van deze problemen een aangepaste oplossing aan in de vorm van verschillende soorten zonwering:

IMG_0082Screens

Verduisterende doekschermen die volledige bescherming bieden tegen de zon. Dankzij de zijlingse ritsgeleiders verkrijgt U een rimpelloos doek dat geen lichtspleten meer bevat. Bedienbaar met afstandsbediening.

=> LEES MEER

structurele zonwering
Structurele zonwering

Blijvende zonwering aangebouwd aan Uw huis. Deze zonwering is zodanig opgebouwd dat deze in de zomer bij hoge zon het licht weert en in de winter bij lage zon het licht binnen laat.

=> LEES MEER

 

verandaverduistering
Veranda- en dakzonwering

Voorkom dat Uw huis of veranda transformeert in een Sauna. Met een druk op de knop houdt u de zon buiten of laat U ze binnen.

=> LEES MEER

 

20160621_144845Zonnetenten

Wij kunnen U een gamma aan knikarmschermen aanbieden, afgestemd op Uw behoeften en situatie. De nieuwe generatie van knikarmschermen is bestand tegen hoge windsnelheden en is uitgerust met beveiligingen zodat Uw zonnetent vanzelf binnentrekt bij gevaarlijke windsnelheden.

=> LEES MEER

 

Stobag-Ombramobil-4Vrijstaande zonwering

Ideaal voor terrassen die niet aanpalen aan de woning.

=> LEES MEER

 

 

PROSTOR P7-1Parasols®

De Parasols van Smuk bieden U het allerbeste: Horeca-parasols, zwevende parasols en tuinparasols, allemaal met kleurvaste doeken.

=> LEES MEER

 

glazen schuifdeurenOutdoor livings

Met een outdoor living controleert U niet alleen de lichtdoorlaat, maar ook de temperatuur, wind en nog veel meer. Het summum van klimaatscontrole op Uw terras.

=>LEES MEER