smuk

De juiste keuze

Fixscreen®

De fixscreen® technologie van Renson® zorgt ervoor dat Uw screen langs beide zijkanten geborgen zit in een rail door middel van een aangepast ritssysteem.

Niet alleen zorgt dit ervoor dat Uw screen geruisloos en zonder plooien op en neer gaat, maar het houdt de screen op zijn plaats zodat het niet kan wapperen of tegen Uw ramen kan slaan bij zware wind.

De fixscreen® technologie is onderworpen aan extreme testen en houdt zelfs stand bij 12 beaufort (windsnelheden van 120 km/h, geklasseerd als “orkaan, verwoesting”)

Met een maximale oppervlakte tot 22 m2 (tot 6m breedte of 6m hoogte) kunnen de meest gangbare ramen met een Fixscreen® worden voorzien.
Het uitgebreide gamma kleuren bij zowel doeken als profielen zorgt ervoor dat deze verticale zonwering perfect harmonieert met de architectuur van uw woning.

Om een optimaal contact met de buitenruimte te behouden kunnen crystalvensters in het glasvezeldoek geplaatst worden.

Voor meer informatie over de fixscreen® kan U volgende PDF document consulteren. U kan ons ook contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om de fixscreen® te bezichtigen en uit te testen.