smuk

De juiste keuze

Loggia®

 

De Loggia® panelen van Renson® zijn schuifbare panelen met een aluminium kader in een RAL kleur naar keuze met ingewerkte schermen of lamellen.

Deze panelen worden aan Uw gevel bevestigd om direct zonlicht en inkijk te weren, zonder hierbij Uw eigen uitzicht te moeten opofferen.

De panelen kunnen uitgerust worden met een flexguide® systeem. Dit is een zelfregelende ondergeleiding die ervoor zorgt dat Uw paneel niet op eigen houtje beweegt bij een hellende of oneffen ondergrond met een niveauverschil tot 50 mm.

 

De Loggia® panelen bestaan in 3 uitvoeringen:

Loggialu®

De lamellen in het Loggia® paneel zijn vervaardigd uit aluminium en lakbaar in een RAL kleur van Uw keuze. De lamellen kunnen vast in het kader zitten, of kantelbaar (Loggialu Privacy®) naar believen.

De loggialu® kan ook bicolor gelakt worden.
Dit wil zeggen dat U zonder meerprijs de kader en de lamellen in een aparte kleur kan laten lakken.


Loggiawood®

De lamellen in het Loggia® paneel zijn vervaardigd uit Cederhout en combineren zo het strakke uitzicht en de kwaliteit van het aluminium met de natuurlijke zachtheid van het hout.

De lamellen kunnen vast in het kader zitten, of kantelbaar (Loggiawood Privacy®) naar believen.

 

 

Loggiascreen®

De Loggiascreen® heeft in zijn kader een screendoek zitten in plaats van Lamellen.
Hiertoe kunnen verschillende doeken gekozen worden in functie van de gewenste lichtdoorlaatbaarheid.
De Loggiascreen® kan een oplossing zijn wanneer U zowel het zonlicht als de wind wil buiten houden.

 

 

 

 

Voor meer informatie over de Loggia® panelen verwijzen wij U graag door naar volgende PDF Loggia, bij vragen kan U ons ook contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om onze Loggia® systemen te komen testen.