smuk

De juiste keuze

Targa plus®

 

De Targa plus® van Stobag® is een dak/veranda verduistering die net iets meer biedt.

Buiten het verduisteren van de onderstructuur heeft de Targa PLUS® de mogelijkheid om een extra set armen uit te schuiven en zo tot 140 cm extra verduistering te bieden.

Op deze manier wordt niet alleen licht van bovenaf tegen gehouden, maar wordt ook schuin invallend licht een halt toegeroepen.

Dankzij de verschuifbare geleidingsrails kan de Targa PLUS® toegepast worden op zo goed als elke subconstructie, ook op moeilijkere dakconstructies zoals schuine of afgeronde dakdelen.

 

De aluminium basisconstructie van de Targa PLUS® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, daarboven is er ook een uiterst uitgebreide keuze aan doeken en doekkleuren beschikbaar. Met een maximale breedte van 700 cm en een maximale uitval van 700 cm + 140 cm is de Targa PLUS® toepasbaar op zelfs de grootste veranda’s of dakconstructies.

Voor meer informatie verwijzen wij U graag door naar http://www.stobag.com/nl/dut/huis-tuin/zonwering-voor-de-veranda/zonwering-voor-de-veranda/targa-targa-plus/ . Bij vragen kan U ons ook contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om dit soort systemen zelf te testen.