smuk

De juiste keuze

Activ’Home rolluiken

2017-01-30_145921De Activ’Home rolluiken van Bubendorff zijn uniek doordat ze de functie rolluik stijlvol combineren met lichtdoorlatende zonwering. Niet langer hoeft U in de zomer te kiezen tussen een donker, maar koel huis, of een verlicht, maar snikheet huis.

10f6d029acd63515f7c92c541c0386c5Door de unieke kantelbare lamellen van de Activ’Home rolluiken kan U het rechtstreekse zonlicht buiten houden, zonder hierdoor in een complete duisternis te zitten.

177684869Dankzij de robuuste optilbeveiliging van de Activ’Home rolluiken kan U tevens Uw huis verluchten zonder hierbij te hoeven vrezen voor inbraak.

 

 

De motor in deze systemen is door Bubendorff zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van Uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid in elkaar vallen.
ActivHome04

De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in 13 standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden. Bovendien geldt op dit product een garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de Activ’Home zelf kan komen testen.

FOLDER ACTIVHOME NL