smuk

De juiste keuze

ID Design Rolluiken

MONO ID TEINTE 100 3 EN FACADE

MONO ID TEINTE 100 3 EN FACADE

 

De ID Design is het standaard rolluik van Bubendorff.

Door de jaren heen heeft Bubendorff zijn rolluiken constant geperfectioneerd. De ID Design rolluiken zijn het resultaat van deze constante zoektocht naar betere rolluiksystemen. Dankzij de constante innovatie is de kast van dit rolluik beschikbaar vanaf een grootte van slechts 127 mm op 142 mm, waarmee de ID Design de kleinste kast op de markt heeft.

$_35De motor in deze systemen is door Bubendorff zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van Uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid in elkaar vallen.
De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in 13 standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden.

ID1Met een maximale breedte van 4 meter kunnen de ID Design rolluiken zelfs grote ramen zonder onderbreking afsluiten. Deze rolluiken worden bediend met bijgeleverde afstandsbediening. Desgewenst kunnen meerdere rolluiken op 1 afstandsbediening geplaatst worden.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de ID Design zelf kan komen testen.