smuk

De juiste keuze

SOLAR Rolluiken

IDSolar12Het SOLAR rolluik van Bubendorff integreert een zonnecel in diens kast. Op deze manier zijn deze rolluiken volledig zelfvoorzienend in hun energie.

 

PICTORIENTABLEDaar de zonnecel zijn energie haalt uit UV straling laadt deze zelfs op bij indirect zonlicht of bewolking.
Dit wil zeggen dat voor deze rolluiken geen aansluiting aan het netwerk vereist is, waardoor de plaatsing kan verwezenlijkt worden zonder boren of kabels te trekken.

 

 

IDSolar1De SOLAR bevat een krachtige, geruisloze, zelfremmende motor. Het grootste voordeel aan deze rolluiken is dat deze motor gekoppeld zit aan een krachtige batterij die 21000 cycli meegaat. Hierdoor zijn deze rolluiken ook te gebruiken wanneer er geen zon is, en zijn deze bovendien nog steeds bedienbaar bij stroompannes of noodsituaties.
IDSolar34De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in 13 standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden. De SOLAR komt bovendien met een garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de Solar zelf kan komen testen.

FOLDER ID2 Solar NL