smuk

De juiste keuze

Tuinglas

Het is een uitspraak die we vaker gebruiken dan we zouden willen: “Moest er geen wind zijn, zouden we buiten kunnen zitten” Smuk biedt de oplossing in de vorm van tuinglas. Een elegante constructie die je in staat stelt om uit de wind te zitten en toch het zicht op je tuin te behouden.

 

De glazen panelen van het tuinglas bestaan uit een 8 mm dik veiligheidsglas met geslepen kanten.

Deze zijn in standaardmaten verkrijgbaar, maar kunnen desgewenst volledig op maat gemaakt worden. Hoeken in de constructie kunnen op twee manieren gerealiseerd worden: Er kan een hoek gemaakt worden door twee panelen te laten samenkomen in een hoek van 90°, of er kan een hoek gerealiseerd worden door gebruik te maken van gebogen glas-panelen.

In dit laatste geval kunnen zowel hoeken gebogen worden van 90° als van
45°. Indien U toch wat meer privacy zou wensen bestaat er ook de mogelijkheid om de glazen panelen te laten bedrukken. Hiertoe zijn vier verschillende decors mogelijk die elk in vijf verschillende kleuren te verkrijgen zijn (frosted, crème wit, mosgroen, robijnrood en antraciet).

Indien U Uw volledige terras zou willen afsluiten bestaat er ook de mogelijkheid een glazen deur in te werken in de constructie. Zodoende hoeft U geen opening te laten en kan er dus geen tochtgat ontstaan.

Naar afwerking toe hebben wij met het tuinglas een groot oog voor detail. De aluminium palensets worden na bevestiging in de bodem voorzien van een afdekkap die de schroefplaat volledig afsluit. Ook is bevestiging aan muren mogelijk zodat er geen paal meer moet geplaatst worden tegen de gevel.

De bovenkant van de palensets worden afgedekt met een RVS kap. Glasklemmen zorgen er voor dat de glazen platen op hun plaats gehouden worden op een esthetisch aantrekkelijke wijze. De glasklemmen staan tevens garant voor de bestendigheid van de constructie in elk weerstype, en maken een makkelijke uitname van de panelen mogelijk.

 

Voor meer informatie verwijzen wij U graag door naar volgende PDF> tuinglas.

Bij vragen kan U ons steeds contacteren of kan U een bezoek brengen aan onze toonzaal.