smuk

De juiste keuze

Over ons

De specialist in vliegenramen


logo
SMUK
 maakt nu ruim 25 jaar, sinds 1988, vliegenramen en -deuren voor zowel de particuliere als de professionele markt. Wij komen ter plaatse, bespreken de verschillende mogelijkheden, meten alles op, overhandigen U een offerte en verzorgen de plaatsing volgens overeenkomst.

Met onze materiaalkeuze, know-how, plaatsingsvaardigheid en ervaring kunnen wij U met grote zekerheid helpen uw woning op een degelijke en esthetisch verantwoorde manier te vrijwaren van hinderlijke insecten. Door onze deelname aan Belgische beurzen hebben wij in de loop der jaren honderden klanten op een professionele manier in hun keuze kunnen bijstaan.
Muggenramen en -deuren …. onze specialiteit …. Uw garantie!!!

 

Ondernemersaward 2014

Marc De Wulf, oprichter en zaakvoerder van SMUK, kreeg in 2014 de ondernemersaward toebedeeld als rolmodel herstarter.
 

SMUK … ook sterk in zonwering!

Als verdeler en plaatser van de firma Renson® – marktleider in zonweringsproducten – kan SMUK U een waaier aan oplossingen aanbieden.
Zowel verticale zonwering (screens,…), horizontale gevel-zonwering (zonnetenten,…) als structurele zonwering worden door SMUK vakkundig opgemeten en geplaatst.

IMG_1522Daarnaast is SMUK ook ambassador van de nieuwste ” Outdoor Living ” terrasoverkappingen waardoor wij aan uw tuin een nieuwe dimensie geven. Voor onze geautomatiseerde materialen (screens, zonnetenten, …) staan de Somfy®-motoren en -toebehoren garant voor een jarenlange betrouwbare en probleemloze werking.

Door onze samenwerking met Stobag® kunnen wij u ook een uitgebreid gamma aan zonnetenten en overkappingen aanbieden met Zwitserse kwaliteit.
Door de samenwerking met de firma Prostor® kunnen wij U ook een uitgebreid gamma parasols voorstellen.
Deze aluminium parasols met multi-functionele mogelijkheden, zijn samengesteld uit duurzame materialen en geven door hun moderne uitstraling een ongeëvenaarde meerwaarde aan uw woning of handelspand.

 

Persoonlijke aanpak

Marc De WulfBij SMUK staat het persoonlijk contact tussen de klant en de zaakvoerders centraal. Reeds van bij de offerte over de opmeting, tot en met de plaatsing van al onze materialen is er steeds een persoonlijke band tussen de klant en onszelf aanwezig. Door deze wijze van samenwerken kunnen wij de noden van onze klanten vrij snel opnemen en doelgericht uitwerken zodat een maximale tevredenheid wordt behaald.

 

Eigen plaatsingen

P1040621Al onze producten worden door onze firma zelf geplaatst. Wij doen dus geen beroep op onderaannemers die onze plaatsingen verrichten. Op deze manier kunnen wij u een correcte plaatsing van onze producten garanderen en besparen wij u van onnodige outsourcings-kosten.

 

Dienst na verkoop

Op alle, door SMUK geplaatste materialen wordt er een garantieperiode aangeboden. Door onze jarenlange samenwerking met gereputeerde toeleveranciers en het gebruik van kwaliteitsvolle producten staan wij – op vlak van dienst na verkoop – hoog in de markt aangeschreven.
Meer dan 25 jaar ervaring …. U kunt op beide oren slapen!